Introducere in biorezonanta.


Biorezonanta, ca metoda de diagnostic si tratament, a fost dezvoltata de cercetatori din diverse parti ale lumii( USA, Rusia, Germania, s.a.), fiind astazi recunoscuta in mod oficial in numeroase tari , inclusiv in Romania. Biorezonanta, este una dina marile realizari ale stiintelor medicale din secolul XX, deorece prin influenta pe care o exercita asupra proceselor fundamentale ale organismului, declanseaza si stimuleaza autoreglarea acestuia.
Biorezonanta se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electromagnetice de joasa si foarte joasa frecventa, specifice bioenergiei umane, asupra proceselor bio-energo-informationale, care  influenteaza starea de sanatate si boala. Organismul uman este un complex de vibratii, respectiv de energii de joasa frecventa, care atunci cand organismul este sanatos, ele interactioneaza in mod armonios. Cand intervin dereglari din punct de vedere bioenergetic la nivelul diverselor organe si tesuturi,, utilizarea aparatului de biorezonanta, pentru a diagnostica boala si pentru a  restabilii aceste echilibre fine, da rezultate deosebite.
Colaborarea indelungata cu medici, care detin si utilizeaza aparate de biorezonanta, a permis aprofundarea modelului terapeutic dezvoltat de mine si bazat pe sinergismul de potentare dintre diverse terapii complementare si alternative ( fitoterapia, aromaterapia, apiterapia, dietoterapia, homeopatia), cu noi valente si posibilitati in tratarea diverselor maladii.

Comentarii